Eirik Lundblad
foredragq42.jpg

Å se utenfor seg selv

Eirik er en mye brukt foredragsholder, og har holdt hundrevis av foredrag for barn, unge og voksne de senere årene. Eirik er en brennende engasjert foredragsholder, som evner å inspirere sitt publikum, og som setter fokus på livsnære temaer det er enkelt å kjenne seg igjen i. Eirik har bakgrunn fra politiet, har i mange år vært tilknyttet Leger uten Grenser og Røde Kors internasjonale nødhjelpsoperasjoner, har bred kompetanse og erfaring også innen arbeid med barn og unge, og har erfaring som coach og veileder for både ungdom og voksne.

Les mer om Eirik her!

"Fantastisk formidler med gode poenger å ta med videre. Fascinerende og imponerende og flott å høre den personlige historien. Gir ny ballast i mitt møte med barn og unge som strever "

— Helsesøsterkongressen 2018

_55A3222.jpg
Eirik frimerke.jpg

"Eirik Lundblad holder et engasjerende og gripende foredrag om hvordan en kan komme seg ut av ensomhet, frustrasjon og dyp fortvilelse til det å ha tro på seg selv og de mulighetene vi alle har i oss. Ikke minst fikk han på en flott måte fram hvordan en kan få det bedre selv gjennom det å gjøre noe godt for andre. Foredraget kan trygt anbefales for elever på videregående skole."

— Harald Møller, Rektor på Sandefjord videregående skole

 

Jeg vil høre fra deg!

Eirik holder til i Oslo, og tilbyr foredrag over hele landet. Ta kontakt på telefon 48999900, epost eirik@odena.no eller fyll ut skjemaet under.

 
Navn *
Navn