Jeg er best i møte med mennesker. Der jeg kan engasjere. Motivere. Dele av erfaringer, opplevelser og forhåpentligvis inspirere andre til å følge drømmer og magefølelse. Til å tørre å tro på seg selv og til å akseptere seg selv som den man er.

Ungdomstiden min var tidvis en stor utfordring, for både meg selv og de rundt. Elendig selvbilde, usikkerhet og søken etter spenning tok meg til steder og opplevelser jeg gjerne skulle vært foruten, men som jeg har hatt stor glede og nytte av å kunne bruke gjennom mine mange år som aktiv i ungdomsarbeid, både kommunalt, i organisasjoner og i politiet.

De senere årene har internasjonalt engasjement vært det store fokuset ved siden av engasjement for barn og unge i Norge, og jeg har flere lengre utenlandsopphold i humanitære prosjekter bak meg. Drømmen var å møte en annen side av den verden vi lever i, å være med og bidra i katastrofesettinger med den erfaringen og kompetansen jeg sitter med. Og jeg har lært enormt, på mange områder. Om teamdynamikk, fokus på mål, knallhard prioritering, samt det å lære seg å akseptere at noe er «godt nok» er områder der jeg har blitt kraftig utfordret og der jeg har tilegnet meg en god kompetanse.

Jeg skreddersyr foredrag for alle som tar kontakt, se «foredrag» for nærmere info om temaer og kontaktinfo.

Jeg håper vi sees!

Mvh
Eirik Lundblad

Erfaring

Her er et utdrag av min relevante erfaring:

Jobberfaring

  • Jeg har holdt foredrag for barn, ungdom og voksne siden 2004, og har totalt holdt flere hundre foredrag.

  • Jeg driver mitt eget selskap, Odena, der jeg jobber som foredrags – og kursholder, og rådgiver.

  • Jeg jobber også i en stilling som daglig leder for Holsts legat, som har som formål å bistå vanskeligstilte barn og ungdom i Norge innen fokusområdene psykisk helse, fattigdom og mobbing.

  • En del av Røde Kors´ Emergency Responce Unit og Leger uten Grensers nødhjelpsarbeidere, der jeg reiser på utenlandsoppdrag i rollen som teamleder/prosjektleder. Blant annet har jeg jobbet i Sierra Leone under ebola-krisen, på Filippinene i forbindelse med tyfonen som rammet landet vinteren 2013/2014 og i Pakistan da landet sist var flomrammet.

  • Politiets ungdomsavsnitt, Majorstua

  • Ti år som kursholder ved ledertreningskurs i Norges KFUK-KFUM

  • Foredragsholder gjennom foredragsformidlingsbyrået Athenas siden 2010